Nyheter finns numera på vår förstasida.

Nyhetsarkiv

03. juni 2016

Liljefors torg 4 - Förenade Care och Uppsalas första Silviacertifierade vård- och omsorgsboende

Den 23 maj fick Liljefors torg 4 ta emot sitt certifikat och är därmed Förenade Care och Uppsalas första Silviacertifierade vård- och omsorgsboende.
01. april 2016

Förenade Care vinnande entreprenör av upphandling i Åtvidabergs kommun

Det är nu klart efter överprövning i Förvaltningsrätten att Förenade Care vunnit upphandlingen av det särskilda boendet Kopparsvanen i Åtvidaberg. Avtalsskrivningen innebär att Förenade Care etablerar verksamhet i ytterligare en kommun i Sverige.
24. mars 2016

Win-win när Förenade Care sluter överenskommelse om nyanlända med Arbetsförmedlingen

Vårdföretaget Förenade Care åtar sig i en överenskommelse med Arbetsförmedlingen inom ramen för Sverige tillsammans-initiativet att ta emot minst hundra nyanlända under tre års tid.
01. mars 2016

Victoria Vård&Hälsa utsedd till en av de bästa vårdcentralerna Malmö

Victoria Vård & Hälsa
Resultatet baseras på hur stor andel av de svarande som gav positiva omdömen om vårdcentralen i fyra av sju frågekategorier i ”Nationell Patientenkät”.
26. februari 2016

Avtalsskrivning gällande tre särskilda boenden i Östersund

Förenade Care har vunnit upphandlingen av tre vård- och omsorgsboenden i Östersunds kommun där vi sedan flera år är utförare inom hemvård och idag driver Hemtjänst Norr enligt LOV.
08. februari 2016

Meningsfullt och angeläget kulturprojekt inom vård och omsorg

Förenade care Kultur i vården
Konstnärliga upplevelser förmedlas via digitala kanaler.
05. februari 2016

Hemtjänstpersonalens idé har förbättrat vården för personer med demenssjukdom i Uppsala

Förenade Care Idun
Förenade Care Idun är först med ett specialteam inom demensvård som ger kontinuitet och bättre vård till en grupp med särskilda behov.
30. december 2015

100 % framgång för Björklinge hemvård

Vid Socialstyrelsens årliga äldreundersökning uppnår Förenade Care Hemvård Björklinge 100 % nöjda kunder och 100 % upplevelse av gott bemötande.
14. december 2015

God Jul och Gott Nytt År

Förenade Care har i år valt att ge en gåva till BRIS istället för att skicka julkort. Genom att stödja BRIS vill vi göra skillnad för barn i Sverige.

28. oktober 2015

Förenade Care Liljefors torg 4 vann Guldtanden 2015

”Vi känner oss välkomna när vi kommer hit! Det är ordning och reda på hemmet vilket underlättar vårt arbete. Men framför allt; personalen intresserar sig för det arbete vi utför och visar ett genuint engagemang för de som bor här för att förbättra deras livskvalité.”
1 - 10 of 89