Nyheter

25. mars 2015

Randstad Award

Förenade Care är glada för deltagandet i Randstad Award som ett topp 150-företag. Med 23 medverkande länder är Randstad Award världens största Employer Branding undersökning.

04. mars 2015

Invigning av Lundgårdens nya demensavdelning

Tisdag den 3 mars invigdes Lundgårdens nya avdelning för personer med demenssjukdom, Liljan.

02. mars 2015

Konstens Kraft – ett unikt samarbete med Region Skåne

Konstens kraft - unikt samarbete med Region Skåne
Först ut är våra boenden i Lomma kommun, där Förenade Care släpper in konsten. Syftet är att uppnå förbättrad fysisk och psykisk hälsa hos boende, ökad livskvalitet och en mer aktiv vardag. Dessutom förväntas ett ökat socialt samspel och social interaktion mellan såväl personal och boende som boende sinsemellan.
23. februari 2015

Premiärdeltagande på politiska kommun- och landstingsdagar

Förenade Care har deltagit på Kristdemokraternas kommun och landstingspolitiska dagar där intresset och nyfikenheten var stor för ”det familjeägda alternativet för trygghet och kvalitet i vård och omsorg”.

29. januari 2015

Förenade Care Personlig assistans bjöd på inspirationsföreläsning

Zaiga Magnusson som i många år inspirerat, motiverat och engagerat människor både i Sverige och utomlands, tog med oss på en inspirerande resa en kväll i Malmö.  

21. januari 2015

Nystart på året - nya verksamhetschefer på introduktion

Under två dagar genomgår nytillträdda verksamhetschefer, högskoleutbildade med lång erfarenhet inom äldreomsorg, Förenade Cares interna introduktionsutbildning med bl.a. genomgång av företagets ISO-certifierade ledningssystem, arbetsrätt, avtal och värdegrund.

15. december 2014

God Jul och Gott Nytt År

Förenade Care har i år valt julkort till förmån för välgörenhet. Genom att stödja BRIS vill vi göra skillnad för barn i Sverige.

02. december 2014

Förenade Care har vunnit upphandlingen av Tunåsens vårdboende i Uppsala

Förenade Care utökar sin verksamhet i Uppsala genom att skriva avtal med Uppsala kommun om driften av Tunåsens vårdboende.

18. november 2014

Förenade Care vann åter avtal avseende drift av Byavången

Mycket glädjande vann Förenade Care åter avtalet för driften av Tomelillas ”Byavången”, vård- och omsorgsboende, samt hemtjänst i centrala delarna av staden.  

13. november 2014

Sofie Karlsson är årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad 2014

Sjuksköterska Sofie Karlsson som arbetar på Byle Gård, Förenade Cares specialiserade palliativa vårdavdelning, har fått utmärkelsen ”Årets sjuksköterska inom palliativa omvårdnad 2014”. Utmärkelsen utses av SFPO, Sjuksköterskor inom palliativ omvårdnad.  

1 - 10 of 62

Förenade Care på webben