Nyheter

29. januari 2015

Förenade Care Personlig assistans bjöd på inspirationsföreläsning

Zaiga Magnusson som i många år inspirerat, motiverat och engagerat människor både i Sverige och utomlands, tog med oss på en inspirerande resa en kväll i Malmö.  

21. januari 2015

Nystart på året - nya verksamhetschefer på introduktion

Under två dagar genomgår nytillträdda verksamhetschefer, högskoleutbildade med lång erfarenhet inom äldreomsorg, Förenade Cares interna introduktionsutbildning med bl.a. genomgång av företagets ISO-certifierade ledningssystem, arbetsrätt, avtal och värdegrund.

15. december 2014

God Jul och Gott Nytt År

Förenade Care har i år valt julkort till förmån för välgörenhet. Genom att stödja BRIS vill vi göra skillnad för barn i Sverige.

02. december 2014

Förenade Care har vunnit upphandlingen av Tunåsens vårdboende i Uppsala

Förenade Care utökar sin verksamhet i Uppsala genom att skriva avtal med Uppsala kommun om driften av Tunåsens vårdboende.

18. november 2014

Förenade Care vann åter avtal avseende drift av Byavången

Mycket glädjande vann Förenade Care åter avtalet för driften av Tomelillas ”Byavången”, vård- och omsorgsboende, samt hemtjänst i centrala delarna av staden.  

13. november 2014

Sofie Karlsson är årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad 2014

Sjuksköterska Sofie Karlsson som arbetar på Byle Gård, Förenade Cares specialiserade palliativa vårdavdelning, har fått utmärkelsen ”Årets sjuksköterska inom palliativa omvårdnad 2014”. Utmärkelsen utses av SFPO, Sjuksköterskor inom palliativ omvårdnad.  

05. november 2014

Kampen mot ebola

Förenade Care kan stolt meddela att en av våra läkare är tjänstledig under ett antal månader för att på plats delta i arbetet med att begränsa ebola-smittan i Västafrika.

05. november 2014

Förenade Care öppnar äldreboende i Österåker 2015

Förenade Care har tecknat ett hyresavtal med Stenhus Design om ett modernt äldreboende i Österåker. Äldreboendet Muskötvägen kommer att vara ett LOV-boende och planeras att öppna under andra kvartalet 2015.

13. oktober 2014

Förenade Care utförare av personlig assistans i Simrishamns kommun

Torsdagen den 9 oktober skrev Förenade Care avtal med Simrishamns kommun. Redan idag är Förenade Care ett välkänt företag i kommunen med drift av äldreboendet Solgläntan och hemtjänst i Kivik och S:t Olof. Nu utökas servicen även med personlig assistans.
29. september 2014

Internationella Alzheimerdagen på Soltorp

Internationella Alzheimerdagen på Soltorp

Söndagen den 21 september 2014 uppmärksammade Förenade Care den Internationella Alzheimerdagen. På Soltorps Äldreboende i Sollentuna gjordes detta genom att arrangera vernissage samt föreläsning om Alzheimer och olika demenstillstånd.

1 - 10 of 58

Förenade Care på webben