Nyheter

08. februari 2016

Meningsfullt och angeläget kulturprojekt inom vård och omsorg

Förenade care Kultur i vården
Konstnärliga upplevelser förmedlas via digitala kanaler.
05. februari 2016

Hemtjänstpersonalens idé har förbättrat vården för personer med demenssjukdom i Uppsala

Förenade Care Idun
Förenade Care Idun är först med ett specialteam inom demensvård som ger kontinuitet och bättre vård till en grupp med särskilda behov.
30. december 2015

100 % framgång för Björklinge hemvård

Vid Socialstyrelsens årliga äldreundersökning uppnår Förenade Care Hemvård Björklinge 100 % nöjda kunder och 100 % upplevelse av gott bemötande.
14. december 2015

God Jul och Gott Nytt År

Förenade Care har i år valt att ge en gåva till BRIS istället för att skicka julkort. Genom att stödja BRIS vill vi göra skillnad för barn i Sverige.

28. oktober 2015

Förenade Care Liljefors torg 4 vann Guldtanden 2015

”Vi känner oss välkomna när vi kommer hit! Det är ordning och reda på hemmet vilket underlättar vårt arbete. Men framför allt; personalen intresserar sig för det arbete vi utför och visar ett genuint engagemang för de som bor här för att förbättra deras livskvalité.”
22. oktober 2015

Förenade Care vann upphandlingen av Valkyrian och hemtjänst Söder i Tomelilla

Förenade Care utökar sin verksamhet i Tomelilla kommun genom att skriva avtal om driften av Valkyrians äldreboende och hemtjänstområde Söder.
01. oktober 2015

Det finns inga främlingar bara vänner vi inte känner

En utvärdering kring känslan av ensamhet, dess inverkan på personer med demenssjukdom och en metod hur vi kan arbeta kring ensamhet pågår på Victoria vård och omsorgsboende, Limhamn.
14. september 2015

Lyckad biokväll med Personlig assistans

Förenade Care Personlig assistans bjöd in sina uppdragsgivare till en filmkväll med popcorn, godis och ”En oväntad vänskap”.
07. september 2015

Utbildning inom Personlig assistans

Under en dag i september samlades Förenade Cares personliga assistenter för utbildning i taktil massage av företagets egen friskvårdssamordnare Jeanette Donner.
06. september 2015

Invigning av nybyggda Muskötvägen 25

Den 3 september invigdes nybyggda vård- och omsorgsboendet Förenade Care Muskötvägen 25 i Åkersberga som drivs i egen regi enligt LOV med Österåkers kommun. Förenade Care har även ramavtal för enstaka platser med Stockholm Stad och fler avtal kan komma att bli aktuella.
1 - 10 of 84

Förenade Care på webben