Nyheter

21. januari 2015

Nystart på året - nya verksamhetschefer på introduktion

Under två dagar genomgår nytillträdda verksamhetschefer, högskoleutbildade med lång erfarenhet inom äldreomsorg, Förenade Cares interna introduktionsutbildning med bl.a. genomgång av företagets ISO-certifierade ledningssystem, arbetsrätt, avtal och värdegrund.

15. december 2014

God Jul och Gott Nytt År

Förenade Care har i år valt julkort till förmån för välgörenhet. Genom att stödja BRIS vill vi göra skillnad för barn i Sverige.

18. november 2014

Förenade Care vann åter avtal avseende drift av Byavången

Mycket glädjande vann Förenade Care åter avtalet för driften av Tomelillas ”Byavången”, vård- och omsorgsboende, samt hemtjänst i centrala delarna av staden.  

13. november 2014

Sofie Karlsson är årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad 2014

Sjuksköterska Sofie Karlsson som arbetar på Byle Gård, Förenade Cares specialiserade palliativa vårdavdelning, har fått utmärkelsen ”Årets sjuksköterska inom palliativa omvårdnad 2014”. Utmärkelsen utses av SFPO, Sjuksköterskor inom palliativ omvårdnad.  

05. november 2014

Kampen mot ebola

Förenade Care kan stolt meddela att en av våra läkare är tjänstledig under ett antal månader för att på plats delta i arbetet med att begränsa ebola-smittan i Västafrika.

05. november 2014

Förenade Care öppnar äldreboende i Österåker 2015

Förenade Care har tecknat ett hyresavtal med Stenhus Design om ett modernt äldreboende i Österåker. Äldreboendet Muskötvägen kommer att vara ett LOV-boende och planeras att öppna under andra kvartalet 2015.

13. oktober 2014

Förenade Care utförare av personlig assistans i Simrishamns kommun

Torsdagen den 9 oktober skrev Förenade Care avtal med Simrishamns kommun. Redan idag är Förenade Care ett välkänt företag i kommunen med drift av äldreboendet Solgläntan och hemtjänst i Kivik och S:t Olof. Nu utökas servicen även med personlig assistans.
29. september 2014

Internationella Alzheimerdagen på Soltorp

Internationella Alzheimerdagen på Soltorp

Söndagen den 21 september 2014 uppmärksammade Förenade Care den Internationella Alzheimerdagen. På Soltorps Äldreboende i Sollentuna gjordes detta genom att arrangera vernissage samt föreläsning om Alzheimer och olika demenstillstånd.

01. juli 2014

Vi gratulerar Gibson till examen som vårdhund

Vårdhunden Gibson tar examen
Under ett år har femåriga labradoren Gibson genomgått en utbildning till vårdhund på Vårdhundsskolan i Brösarp, tillsammans med sin ägare Elin Stålbrand, som nu kan titulera sig vårdhundsförare. Elin arbetar sedan 2005 som undersköterska på demensavdelning på vård- och omsorgsboendet Segevångsgården i Malmö och har nu schemalagda timmar med Gibson varje vecka på boendet.
14. juni 2014

Birgittasystrarna på besök i Finsta

Förenade Care i Finsta fick ett celebert besök av Birgittasystrarna i Danderyd. De kom för att besöka vår relativt nyöppnade slutenvårdsverksamhet för palliativ vård. Överläkare Marie Kraft gick runt på vårdavdelningen tillsammans med nunnorna. Vi var även nere i källaren där valven härrör sig från tiden för Heliga Birgittas tid.

1 - 10 of 56

Förenade Care på webben