Nyheter

28. oktober 2015

Förenade Care Liljefors torg 4 vann Guldtanden 2015

”Vi känner oss välkomna när vi kommer hit! Det är ordning och reda på hemmet vilket underlättar vårt arbete. Men framför allt; personalen intresserar sig för det arbete vi utför och visar ett genuint engagemang för de som bor här för att förbättra deras livskvalité.”
22. oktober 2015

Förenade Care vann upphandlingen av Valkyrian och hemtjänst Söder i Tomelilla

Förenade Care utökar sin verksamhet i Tomelilla kommun genom att skriva avtal om driften av Valkyrians äldreboende och hemtjänstområde Söder.
01. oktober 2015

Det finns inga främlingar bara vänner vi inte känner

En utvärdering kring känslan av ensamhet, dess inverkan på personer med demenssjukdom och en metod hur vi kan arbeta kring ensamhet pågår på Victoria vård och omsorgsboende, Limhamn.
14. september 2015

Lyckad biokväll med Personlig assistans

Förenade Care Personlig assistans bjöd in sina uppdragsgivare till en filmkväll med popcorn, godis och ”En oväntad vänskap”.
07. september 2015

Utbildning inom Personlig assistans

Under en dag i september samlades Förenade Cares personliga assistenter för utbildning i taktil massage av företagets egen friskvårdssamordnare Jeanette Donner.
06. september 2015

Invigning av nybyggda Muskötvägen 25

Den 3 september invigdes nybyggda vård- och omsorgsboendet Förenade Care Muskötvägen 25 i Åkersberga som drivs i egen regi enligt LOV med Österåkers kommun. Förenade Care har även ramavtal för enstaka platser med Stockholm Stad och fler avtal kan komma att bli aktuella.
31. augusti 2015

Förenade Care blir ny entreprenör i Staffanstorps kommun

Förenade Care har glädjande vunnit driften av Magnoliagården i Staffanstorps kommun med avtalsstart 2016-01-01. I upphandlingen har kommun särskilt betonat vårdtagarnas delaktighet och självbestämmande samt socialt stöd och aktiviteter.
30. juni 2015

Förenade Care har vunnit upphandlingen av Vigavägen

Förenade Care har vunnit kvalitetsupphandlingen av Vigavägen nuvarande Vigs ängar i Köpingebro. Avtalet träder i kraft den 1 november 2015 och gäller i åtta år. I samband med att upphandlingsperioden startar ändras boendets namn till Vigavägen.
09. maj 2015

Förenade Care uppmärksammar anhörigåret

2015 är de anhörigas år och detta har Förenade Care valt att uppmärksamma den 12 maj på sina verksamheter runt om i hela Sverige. Vi öppnar dörrarna och bjuder in närstående och anhöriga att besöka oss och självklart är alla boende välkomna. På vårt nybyggda och nyöppnade Muskötvägen 25 i Åkersberga passar vi även på att presentera boendet.

08. maj 2015

Boende på Björkgården kommenterar aktuella händelser i nättidning

Nättidningen Solna Today kommer att besöka Björkgårdens äldreboende en gång i veckan för att låta de boende kommentera veckans händelser och nyheter.

1 - 10 of 80

Förenade Care på webben