Nyheter

13. oktober 2014

Förenade Care utförare av personlig assistans i Simrishamns kommun

Torsdagen den 9 oktober skrev Förenade Care avtal med Simrishamns kommun. Redan idag är Förenade Care ett välkänt företag i kommunen med drift av äldreboendet Solgläntan och hemtjänst i Kivik och S:t Olof. Nu utökas servicen även med personlig assistans.
29. september 2014

Internationella Alzheimerdagen på Soltorp

Internationella Alzheimerdagen på Soltorp

Söndagen den 21 september 2014 uppmärksammade Förenade Care den Internationella Alzheimerdagen. På Soltorps Äldreboende i Sollentuna gjordes detta genom att arrangera vernissage samt föreläsning om Alzheimer och olika demenstillstånd.

01. juli 2014

Vi gratulerar Gibson till examen som vårdhund

Vårdhunden Gibson tar examen
Under ett år har femåriga labradoren Gibson genomgått en utbildning till vårdhund på Vårdhundsskolan i Brösarp, tillsammans med sin ägare Elin Stålbrand, som nu kan titulera sig vårdhundsförare. Elin arbetar sedan 2005 som undersköterska på demensavdelning på vård- och omsorgsboendet Segevångsgården i Malmö och har nu schemalagda timmar med Gibson varje vecka på boendet.
14. juni 2014

Birgittasystrarna på besök i Finsta

Förenade Care i Finsta fick ett celebert besök av Birgittasystrarna i Danderyd. De kom för att besöka vår relativt nyöppnade slutenvårdsverksamhet för palliativ vård. Överläkare Marie Kraft gick runt på vårdavdelningen tillsammans med nunnorna. Vi var även nere i källaren där valven härrör sig från tiden för Heliga Birgittas tid.

04. juni 2014

Förenade Care kommer att delta i Almedalen

Onsdagen den 2 juli kl. 10.00 på Hästgatan 12 i Visby står Mia Palmé, marknadschef, på scen. Tillsammans med intressanta inbjudna gäster bjuds på paneldiskussion om kvalitetsupphandling ur en entreprenörs perspektiv.
02. juni 2014

Förenade Care har glädjande vunnit upphandlingen av Berzelius äldreboende i Mölndal

Familjeföretaget Förenade Care med sin mångåriga erfarenhet inom vård- och omsorg etablerar sig nu även i Mölndal genom att skriva avtal med Mölndals stad om driften av Berzelius äldreboende.
27. maj 2014

Förenade Care har vunnit upphandlingen av två äldreboende i Årjäng kommun

Förenade Care etablerar sig i Årjäng kommun, i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Upphandlingen innefattar driften av två vård- och omsorgsboenden, Kvarnåsen och Solgården.
10. mars 2014

Överläkare på ASiH Byle Gård disputerade och medverkade i New Orleans

Marita Lagergren Lindberg disputerade i ämnet, Acute myeloid leukemia – Apoptotic signaling and gene expression associated with treatment respons.
12. februari 2014

Förenade Care har vunnit upphandlingen av Trollängens äldreboende

Efter en lång process med överprövning har Förenade Care till slut vunnit upphandlingen av verksamhetsdriften av Trollängens äldreboende i Tyresö kommun och avtal är nu undertecknat.
27. januari 2014

Förenade Cares meningsfulla dag med Leva Livet-inspiratörer, kockar och vårdhundar

”-Det är glädjande att få möjlighet att genomföra och verka för den äldreomsorg som Förenade Care tror och står för, säger Christer Henriksson, vd på Förenade Care."
1 - 10 of 50

Förenade Care på webben