vår personal

Erfarenhet och kompetens

Det är viktigt för oss att vår personal har den kompetens och erfarenhet som behövs för att utföra sitt arbete på bästa sätt. Det är också viktigt för oss att våra medarbetare trivs på sitt arbete så att vi kan bevara en stabil personalgrupp, vilket uppskattas bland våra kunder.


Vi arbetar enligt mottot: omtanke, vänlighet, service

Personalen utför alltid sitt arbete på ett ansvarsfullt, kompetent och omtänksamt sätt, så att våra kunder kan känna att de befinner sig i en trygg miljö. Vi satsar alltid på individuell vård, där integritet och värdighet bibehålls.  

vår personal

Våra medarbetare trivs och stannar länge

Personal som trivs är nyckeln till att du trivs. Hos Förenade Care stannar personalen länge och du möts av välkända och trygga ansikten dag efter dag.

Läs mer om vår personal här

rekryteringsprocess

Vi lägger stor vikt vid ett noggrant och professionellt rekryteringsarbete

Alla lediga tjänster annonseras på vår hemsida, Arbetsförmedlingens Platsbank. Platsannonsering i dagspress och fackpress förekommer. När du skriver din ansökan och CV ber vi dig tänka på att skräddarsy den information du ger oss till just det jobb du söker. På detta sätt hjälper du oss att se hur du skulle passa i rollen.
Efter ansökningstidens utgång väljer vi ut personer som vi vill träffa för en första intervju, utifrån kvalifikationer och erfarenhet.

Läs mer om rekryteringsprocessen här