Förenade Care Uppsala

Välkommen till Förenade Care i Uppsala. Här hittar du trygga omsorgstjänster för behov som kan uppstå i din eller din närståendes liv. Våra verksamheter sträcker sig från social omsorg till äldrevård – vi finns med dig för att underlätta din vardag när du behöver det som mest.

Våra drygt 800 medarbetare i Uppsala utgår från dina behov och önskemål enligt mottot ”omtanke, vänlighet och service”. Därmed är ditt välbefinnande alltid i fokus, och genom att vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar skapar vi grunden för en trivsam gemenskap.

Vård och omsorg dygnet runt

Förenade Care har sedan 2006 drivit både hemtjänst och särskilda boenden i Uppsala kommun. Liljefors torg 4 är Förenade Cares – och Uppsalas – första Silviacertifierade vård- och omsorgsboende. 2020 tilldelades boendet Uppsala Kommuns Kvalitetspris medan vårt andra boende i kommunen, Ferlin äldreboende, vann Uppsala kommuns Omsorgspris. Något vi är mycket stolta över och ser som ett kvitto på att vi levererar den höga servicenivå vi tagit sikte på.

Förenade Care Uppsala hemtjänst bedriver vård och omsorg dygnet runt vilket innebär att du som väljer Förenade Care får samma utförare hela dygnet. Våra medarbetare har specialistkunskap i demensvård och vi erbjuder även flerspråkig hemtjänst.

Kontakta Förenade Care i Uppsala

Förenade Care har avtal med Uppsala kommun, vilket innebär att vi hjälper dig som fått beslut från en biståndshandläggare på kommunen. Självklart bistår vi dig med rådgivning kring hur du ansöker och upplysningar om våra olika verksamheter. Kontakta oss på Förenade Care i Uppsala – välkommen med dina frågor!

Läs mer om våra verksamheter i Uppsala

Kontakta Förenade care

Kontakta Förenade Care

Har du frågor eller annat du vill dela med oss, är du välkommen att ringa till oss på 040-601 81 00 Du kan också skicka ett e-post meddelande.

Skicka e-post