Fortsätt leva livet hos oss

Fortsätt att njuta av ditt liv hos oss.

Leva livet

När du flyttar in på ett vårdboende har du med dig både förväntningar till vad det innebär, men också krav som du har rätt till att ställa. Vi vill gärna att du fortsätter leva ditt liv, även om du bor hos oss. Vi hör vad du säger och vi har förberett oss i flera år på nya krav och förväntningar från en generation som levt ett liv med stora möjligheter och valfrihet i Sverige. 

Vi vet att det skal mer till på ett vårdboende än eftermiddagsfika och en gemensam dragspelsstund med Kalle Jularbo i högtalarna. Vi står redo att möta just dina krav på vilka färger ålderns höst ska målas i.

Vi ser hela ditt liv

Vi lever med vår egen bild av vad livet ska innehålla: några drömmar varar livet ut, andra ger vi upp längs vägen. Till sist är livet inte alls lika långt som det vi har bakom oss. Men det är fortfarande lika mycket värt. Därför välkomnar vi dig till Förenade Care med ett löfte: Vi ser hela dig, de år du har framför dig, men också alla du har levt.

Den dag jag stiger in på ett av våra vårdboenden, inte som Koncerndirektör, men som en människa i behov av andras omsorg, då vet jag att de ser hela det liv jag levt. De ser hela människan, inte bara den vårdbehövande delen av mig.

Christer Henriksson Grundare av Förenade Care

Leva Livet inspiratörer

Förenade Cares vård- och omsorgsboenden har över 50 särskilt högskoleutbildade  Leva Livet inspiratörer. Det är arbetsterapeuter, äldre- och hälsopedagoger, socionomer, sjukgymnaster och fysioterapeuter. Tillsammans med varje boende hittar och utvecklar de stimulerande glädjekällor i vardagen.

Kontakta Förenade care

Kontakta Förenade Care

Har du frågor eller annat du vill dela med oss, är du välkommen att ringa till oss på 040-601 81 00 Du kan också skicka ett e-post meddelande.

Skicka e-post