Vinst till Förenade Care Victoria på Malmö Näringslivsgala

Victoria gick hela vägen från nominering till vinst och fick Malmö Stads Näringslivspris inom mångfald för sitt integrationsprojekt. Priset delades ut på Malmö Näringslivsgala som hyllar näringslivshjältar som gjort extraordinära insatser.

Victoria

Måndagskvällen den 11 februari hyllade Malmö Näringslivsgala stadens lokala näringslivshjältar inom nio kategorier på Malmö Live. Det är näringslivet, och människorna bakom det, som skapar förutsättningarna för Malmös tillväxt. Här hyllades energi och de idéer och initiativ som får staden att utvecklas.

Juryns motivering till Victoria Vårdboende: ”Med en stark tro på att mångfald lönar sig i affärsverksamheten gör vår vinnare denna värdegrund levande. Genom att anställa personer med olika bakgrund och som talar olika språk, erbjuder företaget äldreomsorg utifrån språkbehovet hos sina klienter. Företaget välkomnar nyanlända Malmöbor och erbjuder utbildning och handledning på arbetsplatsen”.

Förenade Care Victoria Vårdboende nominerades för sitt engagemang i ett integrationsprojekt där de ger personer möjlighet att komma i kontakt med det svenska språket och arbetslivet samtidigt som det är kvalitetshöjande för de boende. Deras funktion är att vara värd/värdinna i samband med måltider och även att vara delaktiga vid social samvaro.

Förenade Care är mycket stolta över det fina initiativet och sociala engagemanget som verksamhetschef Jörgen Göransson och hans medarbetare visar i detta integrationsprojekt. Stort grattis!
 

 

 

Vi samlar in data för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Mer info