Postgården

Postgården i Höllviken är en social mötesplats för alla. Öppet samtliga dagar i veckan. I anslutning till servicehuset finns ett trygghetsboende i två och ett halvt plan.

Välkommen till Postgården.


Vellinge kommun har beslutat att stänga servicehusen Postgården, Almgården och Bäckagården tills vidare pga rådande omständigheter med Covid-19 smittspridning i landet. Gäller samtliga aktiviteter i dessa verksamheter.

Aktiviteter

På Postgården Aktivitetscenter arbetar en Leva Livet-inspiratör som anordnar aktiviteter och samverkar med intresseorganisationer. Hit är du välkommen oavsett om du bor på Postgården eller i annat boende. Vi erbjuder dagliga aktiviteter och här finns lokaler för vävning, sömnad och snickeri. Möjlighet att hyra lokal till små och stora sällskap.

Anhörigstöd

Du som anhörig är välkommen att ta kontakt med oss för stöd. Vi erbjuder anhörigstödgrupp och individuellt anpassat stöd.
Kontakt för anhörigstöd och aktiviteter: Torbjörn Petersson, tel. 040-42 54 67.
Anhörigstöd våren 2020

Restaurang & café

Öppet för allmänheten, alla dagar på året. Måndag-fredag kl. 08.00-16.00, lördag-söndag kl. 08.00-15.00 med lunch kl. 11.30-14.00. Möjlighet till avhämtning av mat och catering. Caféverksamhet. Fullständiga rättigheter. Kan bokas för privata tillställningar.
Här kan du se vår meny

Hemtjänst och hemsjukvård

Från Postgården utgår hemtjänst och hemsjukvård som Förenade Care driver inom ramen för kundval. Även nattpatrullen som ansvarar för nattinsatser inom hemsjukvården i Vellinge kommun utgår härifrån.

Drivs på uppdrag av Vellinge Kommun

Postgården

Kontakt

Patrik Lindén
Verksamhetschef
Telefon 040-42 54 60
E-post: patrikl@forenadecare.com

Postgården
Förenade Care
Videholms allé 3A
236 31 Höllviken