Hushållsnära tjänster - Leva Livet med RUT

Vill du ha energi över till annat än de praktiska sysslorna i din vardag? Eller har du behov av mer hjälp än vad du fått beviljat av kommunens biståndsbeslut? Hushållsnära tjänster ger dig möjlighet att lägga dina krafter på sådant du verkligen är intresserad av och vill göra i livet.

hushållsnära tjänster

Halva priset med RUT

Den här typen av tjänster kan du köpa från Förenade Care med RUT-avdrag som ger dig rätt till en skattereduktion på 50 %. Du betalar för halva arbetskostnaden och vi gör avdraget direkt på fakturan. Smidigt och enkelt för dig som kund.
  Pris 400 kr/timme men du betalar endast 200 kr/timme.

Allt detta kan vi hjälpa dig med

Hushållsnära tjänster är ett brett fält av insatser i hemmet. Här är exempel på vad du kan få hjälp med:
  Städning, fönsterputsning, tvättning, strykning, trädgårdsarbete som att klippa gräs eller rensa ogräs. Vi tvättar utemöbler, passar husdjur, handlar och lagar mat. Våra omsorgstjänster omfattar enklare ärenden, promenader, högläsning och sällskap. Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på var du bor.

Du bestämmer hur ofta

Vår serviceledare besöker dig i hemmet för att se vilka behov du har. Därefter får du ett konkret förslag på hur vi kan underlätta för dig i vardagen. Du bestämmer hur ofta du vill ha hjälp – varje vecka, var fjortonde dag eller en gång i månaden.
      Anlitar du oss regelbundet, gör vi allt vi kan för att du ska få en fast servicemedarbetare, som kommer varje gång.

Hushållsnära tjänster ger ett bättre vardagsliv

hushållsnära tjänster