Nattvilan

Förenad Care driver Nattvilan på uppdrag av Malmö Stad och vi erbjuder 14 platser för människor som fyllt 20 år och har aktivt missbruk eller psykisk ohälsa.

Vi driver Nattvilan med samma fokus som alla Förenade Cares verksamheter; med omtanke, vänlighet och service. Vi ser varje människas värde och vi strävar dagligen efter att varje gäst ska få uppleva en stund av trygghet och lugn.

Varje medarbetare arbetar med insikten av hur viktigt det är att de hela tiden möter våra gäster på ett sätt som skapar en atmosfär som bidrar till en trivsam miljö för alla gäster. Detta så att alla på boendet upplever att Nattvilan är ett hem, om än för en natt. Vi serverar näringsrik kvällsmat och frukost vilken serveras med ett leende och vårt kaffe är hett och värmande. I en kall och hård värld vill Nattvilan vara ljuset och värmen för de som behöver det som mest. Varje dag, året om.

Platserna är av lågtröskelkaraktär. Tanken är att personerna inte ska bo mer än en till två nätter på det här akutboendet i avvaktan på en mer långsiktig lösning av boendesituation. Socialkurativa insatser från Malmö stad finns på plats under dagtid.

 

social omsorg nattvilan

Kontakt

Lollo Dyson
Verksamhetschef
E-post: lollod@forenadecare.com

Nattvilan
Förenade Care
St. Kvarngatan 4-6
211 29 Malmö