Förenade Care Kassakroken

Kassakroken är beläget vid hamnbassängen nära havet i de centrala delarna av Landskrona stad, intill Citadellets slottspark som erbjuder fina promenadstråk.

Välkommen till Kassakroken.

Leva Livet

Vi arbetar utifrån vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter utifrån att varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider och dina önskemål. Vi ser gärna att närstående och vänner deltar vid underhållning, utflykter, fester m.m.
Se våra aktiviteter här

Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som kostråd, boenderåd och anhörigträffar.

God mat och dryck

Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck. Vi dukar borden fint och försöker alltid skapa en lugn miljö under måltiderna. Maten levereras till oss av Dafgårds. Vi tillagar potatis, pasta, ris och grönsaker/sallad på plats. Tillbehör, bröd, smör och dryck förbereds och serveras till måltiderna.
Se vår meny här 

Personal

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, gruppledare, Leva Livet-team, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor och verksamhetschef. Kassakroken är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal.

Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan som regelbundet uppdateras.

Vi vill locka fram livsglädjen så att livet känns meningsfullt. Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Dina behov och önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

 

Drivs på uppdrag av Landskrona kommunKassakroken

Kontakt

Verksamhetschef
Telefon: 0418-48 98 00

Förenade Care Kassakroken
Parkgatan 6
261 31 Landskrona

Plan 1 0418-48 98 01
Plan 2 0418-48 98 02
Plan 3 0418-48 98 03
Plan 4 0418-48 98 04

Måndag-fredag
Sjuksköterska 0418-48 98 05
Sjuksköterska 0418-48 98 06

Gruppledare 0418-48 98 07