Förenade Care KVS

Vård- och omsorgsboendet KVS, Kronprinsessan Victorias Sanatorium, ligger i en vacker byggnad i en fantastisk miljö med havet och naturen alldeles bredvid. Vi kan sitta på våra uteplatser eller gå promenader till parken och havet. Närhet till service, Vejbystrand hamn, utomhusbassänger och Sommarsol rehabcenter.

Leva Livet

Vi jobbar efter vår värdegrund och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dig, dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter där varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Att delta i aktiviteter är så klart frivilligt. Närstående får gärna delta vid underhållning, utflykter, fester m.m.
Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som mat/kostråd, boenderåd och anhörigträffar.

Måltider och matglädje

Måltiderna är en av dagens bästa stunder för många - dofter, smaker och gemenskap. Vi serverar svensk husmanskost och bjuder även på smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi lite extra med mat & dryck.
Frukost, lunch, middag och mellanmål serveras och ibland bakas det till kaffet. Även nattetid erbjuds något att äta eller dricka om du önskar.
Vi färdigställer maten som kommer från Dafgårds och kokar potatis, pasta, ris, grönsaker samt gör sallad, tillbehör och efterrätt. Du som behöver specialkost får givetvis det.  

Personalteam

Vår personal omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Vi trivs på jobbet, har kompetens och erfarenhet. Med detta skapar vi en trygg och trivsam gemenskap.
Här arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och verksamhetschef.
Sjuksköterska finns på plats dagtid vardagar. Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt för dig.

Omsorg

Du har en kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskemål. Kontaktpersonen kan även vara en länk till dina närstående. Tillsammans sammanfattar vi detta i en genomförandeplan som regelbundet uppdateras.
Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan med grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi har det och hur du kan få en plats på Förenade Care KVS.

 

Förenade Care KVS

Kontakt

Alexandra Karlsson Verksamhetschef
Telefon: 0431-45 24 00

Skicka e-post:

Förenade Care KVS
Victorias väg 4A
266 53 Vejbystrand

Exp. Avd.1 0431-45 24 01
Exp. Avd.2 0431-45 24 02
Sjuksköterska 0431-45 24 03
Fax 0431-45 24 24