Förenade Care Muskötvägen 25

Vård- och omsorgsboendet ligger i stadsdelen Margretelund i Åkersberga med närhet till havet. Här lagar vi maten på plats.

Välkommen till Muskötvägen 25.

Leva Livet

Vi arbetar utifrån vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter utifrån att varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider och dina önskemål. Vi ser gärna att närstående och vänner deltar vid underhållning, utflykter, fester m.m.

Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som kostråd, boenderåd och anhörigträffar.

God mat och dryck

Maten tillagas varje dag på plats av vår kock och kökspersonal. Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck. Möjlighet för anhöriga att beställa mat och äta här.

Personal

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, gruppledare med högskoleutbildning, Leva Livet-inspiratör, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor, verksamhetschef, köksbiträde och vaktmästare/lokalvårdare. Muskötvägen 25 är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal.

Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan som regelbundet uppdateras.

Vi vill locka fram livsglädjen så att livet känns meningsfullt. Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Dina behov och önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

Drivs på uppdrag av Österåkers kommun

Förenade Care Muskötvägen 25 drivs i egen regi med LOV-avtal med Sollentuna, Täby och Österåkers kommun.

Muskötvägen 25

Kontakt

Cecilia Engelbrecht
Verksamhetschef
Telefon: 08-120 352 75
E-post: ceciliae@forenadecare.com

Lisa Geidnert
Bitr. Verksamhetschef
Telefon: 0733-150 060
E-post: lisag@forenadecare.com

Förenade Care Muskötvägen 25
Muskötvägen 25
184 60 Åkersberga

Sjuksköterska 08-120 352 70
Gruppledare 08-120 352 76
Våning 1 08-120 352 83
Våning 2 08-120 352 85
Våning 3 08-120 352 87
Köket 08-120 352 78