Förenade Care Postiljonen

Vård- och omsorgsboendet är ett profilboende med inriktning utemiljö som vårdmiljö. Postiljonen är centralt beläget i Höllviken vid Öresundkusten med fina promenadstråk i närheten. I anslutning till fastigheten finns härlig innergård med fina planteringar. Postiljonen bedriver även dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.

Information om säkra besök på Förenade Care Postiljonen

Leva Livet

Vi jobbar efter vår värdegrund och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dig, dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter där varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Att delta i aktiviteter är så klart frivilligt. Närstående får gärna delta vid underhållning, utflykter, fester m.m.
Postiljonens trädgårdsmiljö är under utbyggnad och kommer att användas till rehabilitering, aktivering, sinnestimulering och välbefinnande.
Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som kostråd, boenderåd och anhörigträffar.

Måltider & matglädje

Måltiderna är en av dagens bästa stunder för många - dofter, smaker och gemenskap. Vi serverar svensk husmanskost och bjuder även på smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi lite extra med mat & dryck.
Frukost, lunch, middag och mellanmål serveras och ibland bakas det till kaffet. Även nattetid erbjuds något att äta eller dricka om du önskar. Du som behöver specialkost får givetvis det.
Maten tillagas varje dag på Förenade Cares närliggande restaurang på servicehuset Postgården. Du har möjlighet att äta i restaurangen som även är öppen för allmänheten.

Personalteam

Vår personal omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Vi trivs på jobbet, har kompetens och erfarenhet. Med detta skapar vi en trygg och trivsam gemenskap.
Här arbetar omvårdnadspersonal, gruppledare, Leva Livet-inspiratör, Silviasyster, sjuksköterska och verksamhetschef. Postiljonen är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal. Tillgång till sjuksköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och demenssjuksköterska. Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt för dig. Tillgång till sjuksköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och demenssjuksköterska.

Omsorg

Du har en kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskemål. Kontaktpersonen kan även vara en länk till dina närstående. Tillsammans sammanfattar vi detta i en genomförandeplan som regelbundet uppdateras.
Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan med grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi har det och hur du kan få en plats på Förenade Care Postiljonen.

Postiljonen

Kontakt

Anette Lindblad
Verksamhetschef
Telefon: 0733-150183
E-post: anettel@forenadecare.com

Förenade Care Postiljonen
Videholms allé 3
236 31 Höllviken