Förenade Care Väpnaren

Vård- och omsorgsboendet ligger mitt i Klippans mysiga centrum nära till kollektivtrafik, affärer och butiker, apotek, vårdcentraler och allt annat som hör centrum till. Vi har stor balkong och tillgång till trädgård som inbjuder till umgänge, vila, sol och skugga.

Leva Livet

Vi jobbar efter vår värdegrund och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dig, dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter där varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje.
Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider och dina önskemål. Närstående får gärna delta vid underhållning, utflykter, fester m.m.
Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som kostråd, boenderåd, närståendeträffar och anhörigträffar.

Måltider och matglädje

Måltiderna är en av dagens bästa stunder för många - dofter, smaker och gemenskap. Vi serverar svensk husmanskost och bjuder även på smakupplevelser från hela världen. Fredagsbukett inköps varje vecka och vi firar helger och högtider lite extra med mat & dryck.
Frukost, lunch, middag och mellanmål serveras och ibland bakas det till kaffet. Även nattetid erbjuds något att äta eller dricka om du önskar. Du som behöver specialkost får givetvis det.

Personalteam

Vår personal omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Vi trivs på jobbet, har kompetens och erfarenhet. Med detta skapar vi en trygg och trivsam gemenskap. Här arbetar omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor, lokalvårdare, vaktmästare samt verksamhetschef. Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt för dig.
Sjuksköterska måndag till fredag kl. 07:00-16:00. Övriga tider är det Förenade Cares resursteams sjuksköterskor som tillkallas vid behov. Patientansvarig läkare besöker boendet en gång i veckan samt vid behov.

Omsorg

Du har en kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskemål. Kontaktpersonen kan även vara en länk till dina närstående. Tillsammans sammanfattar vi detta i en genomförandeplan som regelbundet uppdateras.
Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan med grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi har det och hur du kan få en plats på Förenade Care Väpnaren.

 

Väpnaren

Kontakt

Gunilla Sjunner Verksamhetschef
Telefon: 0733-150 122

Skicka e-post

Förenade Care Väpnaren
Torggränd 8
264 33 Klippan

Enhet A 0435-76 89 11
Enhet B 0435-76 89 12
Enhet C 0435-76 89 13
Enhet D 0435-76 89 14

Sjuksköterska 0435-76 89 16
Fysioterapeut/arbetsterapeut 0435-76 89 17