Förenade Care Victoria

Vård- och omsorgsboendet ligger i ett expansivt område där bostäder och grönområden växer fram nära Limhamns kalkbrott som är ett naturreservat. Vi har en trädgård med växter och sittplatser där vi kan fika eller grilla och utanför finns trevliga promenadstråk.

Leva Livet

Vi jobbar efter vår värdegrund och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dig, dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter där varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Att delta i aktiviteter är så klart frivilligt. Närstående får gärna delta vid underhållning, utflykter, fester m.m.
Vi har en kör som sjunger tillsammans, musikminnesgrupper, bingospel, skaparverkstad, Musik och Rytmik, frukostklubben, musikgrupp där vi spelar med olika instrument, SPA och en hel del annat.
Är det fint väder är vi i trädgården, går en promenad eller tar en tur med vår Side by side-cykel. Under sommaren har vi kaniner och höns hos oss.
Leva Livet bussen tar oss på utflykter och äventyr som att cykla dressin, besöka parker och sportevenemang.
Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som kostråd, boenderåd, närståendeträffar och anhörigträffar.

Måltider och matglädje

Måltiderna är en av dagens bästa stunder för många - dofter, smaker och gemenskap. Vi serverar svensk husmanskost och bjuder även på smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi lite extra med mat & dryck.
Frukost, lunch, middag och mellanmål serveras och ibland bakas det till kaffet. Även nattetid erbjuds något att äta eller dricka om du önskar.
Vi färdigställer maten som kommer från Dafgårds och kokar potatis, pasta, ris, grönsaker samt gör sallad, tillbehör och efterrätt. Du som behöver specialkost får givetvis det.

Personalteam

Vår personal omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Vi trivs på jobbet, har kompetens och erfarenhet. Med detta skapar vi en trygg och trivsam gemenskap. Här arbetar omvårdnadspersonal, gruppledare, Leva Livet-inspiratör och aktivitetsansvarig, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska, biträdande verksamhetschef och verksamhetschef. Omvårdnadspersonal och sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt för dig.
Läkare från vårdcentralen Victoria Vård & Hälsa kommer en gång per vecka.

Omsorg

Du har en kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskemål. Kontaktpersonen kan även vara en länk till dina närstående. Tillsammans sammanfattar vi detta i en genomförandeplan som regelbundet uppdateras.
Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan med grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi har det och hur du kan få en plats på Förenade Care Victoria.  

Victoria Anhörigförening

Läs mer

Uppdrag via KFSK

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Victoria i egen regi och har ramavtal med KFSK, Kommunförbundet Skåne.

Förenade Care äldreboende

Vi har just nu lediga platser!

Förenade Care Victoria

Kontakt

Birgit Theander
Tf. Verksamhetschef
Telefon: 040-602 80 10 Mobil: 0739-015 760
E-post: birgitt@forenadecare.com

Rose-Marie Holmberg
Biträdande Verksamhetschef
Telefon: 073-901 57 62
E-post: rose-marieh@forenadecare.com

Förenade Care Victoria
Lilla Högestensgatan 2
216 32 Limhamn

Enhet A 040-602 80 19
Enhet B 040-602 80 17
Enhet C 040-602 80 18
Enhet D 040-602 80 16
Enhet E 040-602 80 14
Enhet F 040-602 80 15

Gruppledare
Enhet A&B 0739-01 57 66
E-post: madeleinela@forenadecare.com
Enhet C&D 0739-01 57 67
E-post: daniellae@forenadecare.com
Enhet E&F 0739-01 57 68
E-post: josefinn@forenadecare.com

Leva Livet Inspiratör Charlotte Karlsson
charlottek@forenadecare.com
Aktivitetsansvarig Marianne Nörremölle Larsson
mariannenl@forenadecare.com
0739-01 57 65