Förenade Care Malmö

Välkommen till Förenade Care i Malmö. Här hittar du alla de tjänster vi erbjuder i Malmö stad och på kommunens övriga orter. Vi erbjuder insatser inom vård och social omsorg till den som behöver stöttning för att få vardagen att fungera.

Vi är ett stort företag med fler än 4400 medarbetare varav 800 i Malmö  – men i grunden är Förenade Care ett familjeföretag. Det innebär att du som behöver vårt stöd har stora möjligheter att påverka hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Förenade Care startade 1998 i Malmö

Förenade Care startade sin verksamhet 1998 med Segevångsgården som fortfarande är ett populärt vård- och omsorgsboende med en generös trädgård som fylls med aktiviteter, odlingar och sommardjur.

I stadsdelen Limhamn driver Förenade Care Sjöstjärnan som är ett tidigare sommarresidens med en tillhörande parkliknande tomt med utsikt över både småbåtshamnen och Öresund. Vid kalkbrottet som är ett naturreservat ligger Victoria vårdboende som är ett modernt boende med inriktning till personer med demensdiagnos.

De tre boendena drivs i Förenade Cares egen regi och med ramavtal med KFSK, Kommunförbundet Skåne. Avtalet innebär även avtal med tre kommuner i Halland och sju kommuner i Kronobergs län. 

I Malmö hittar vi även Hela Sveriges Assistans som är en del av Förenade Care och erbjuder personlig assistans för personliga människor. Alla människor ska få chansen att leva efter sin egen kompass, med eller utan assistans.

Kontakta Förenade Care i Malmö

Förenade Care har avtal med Malmö stad, vilket innebär att du i de flesta fall kan välja oss som utövare. Du som har behov av assistans, hemtjänst eller särskilt boende ansöker hos kommunens biståndshandläggare. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha information om hur du ansöker om bistånd eller om våra olika verksamheter.

Mer om våra verksamheter i Malmö

Kontakta Förenade care

Kontakta Förenade Care

Har du frågor eller annat du vill dela med oss, är du välkommen att ringa till oss på 040-601 81 00 Du kan också skicka ett e-post meddelande.

Skicka e-post