Aktiviteter på Victoria

 

Alla aktiviteter på Victoria bygger på hyresgästernas intresse och förmåga.

Vi har studiecirklar som handlar om Malmö och Skåne, en kör som sjunger tillsammans, musikminnesgrupper, bingospel, skaparverkstad, Julia börjar sin qigong för ett antal av husets hyresgäster, promenadgrupper, Musik och Rytmik och vårdhunden Albin kommer snart tillbaka till oss.

Under september månad händer dessutom:
Hela veckan 36 är Victorias ”massagevecka” och här får personalen lära sig att ge mjuk massage på händerna och alla hyresgäster kommer under veckan att bli erbjudna mjuk massage i en lugn och avkopplande miljö.
Onsdagen den 4 september är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd F för de hyresgäster som bor på avd A, E och F mellan kl. 14.30–15.15.
Onsdagen den 11 september är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd C för de hyresgäster som bor på avd B,C och D mellan kl. 14.30-15.15.
Onsdagen den 18 september är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd F för de hyresgäster som bor på avd A, E och F mellan kl. 14.30–15.15.
Torsdagen den 19 september kl. 10.30-15.30 är det ”Äpplets dag” i foajén som en del av Victorias ”fruktvecka”. Det serveras kaffe med äpplekaka, äpplelikör m.m. Alla är varmt välkomna!
Onsdagen den 25 september är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd C för de hyresgäster som bor på avd B,C och D mellan kl. 14.30-15.15.

Limhamns församling brukar komma och hålla en kort andakt 1 g i månaden men i skrivande stund har jag inte fått datumen ännu men det kommer anslag på tavlan i foajén.

Med reservation för ändringar.

Vi samlar in data för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Mer info