Aktiviteter på Victoria

 

Alla aktiviteter på Victoria bygger på hyresgästernas intresse och förmåga.
Vi har en kör som sjunger tillsammans, musikminnesgrupper, bingospel, skaparverkstad, promenadgrupper, Musik och Rytmik och vårdhunden Albin kommer på besök.
På onsdagar har vi promenadgrupp både på förmiddag och eftermiddag, det är vädret och hyresgästerna som bestämmer hur långt vi ska gå och ibland avslutar vi med kaffe i foajén.
Vi har i skrivande stund inte fått vilka tider som Limhamns församling kommer och håller en andakt men så fort vi fått information sätts anslag upp på anslagstavlan i foajén.

Under februari månad händer dessutom:
Onsdagen den 5 februari är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd E för de hyresgäster som bor på avd A,E och F mellan kl. 14.30–15.15.
Onsdagen den 12 februari är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd C för de hyresgäster som bor på avd B,C och D mellan kl. 14.30–15.15.
Onsdagen den 19 februari är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd E för de hyresgäster som bor på avd A, E och F mellan kl. 14.30–15.15.
Under vecka 9, dvs 24-18 februari har vi tillgång till utflyktbussen och kommer bl.a. att åka och äta lunch på restaurang Ribersborg samt gå på en guidad visning på Malmö FF´s museum och det är Staffan Tapper som guidar. Vill Du som närstående följa med så är du varmt välkommen. Anmäl dig snarast till Lotta eller Marianne på 0733-46 78 77, först till kvarn gäller och vi kan inte garantera att vi har plats i utflyktsbussen utan att vi kanske får träffas utanför museet på Eleda Stadion, MFF´s hemmaplan!
Onsdagen den 26 februari är det Musikstudiecirkel med Jonas på avd C för de hyresgäster som bor på avd B,C och D mellan kl. 14.30–15.15.

Med reservation för ändringar.

Vi samlar in data för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Mer info